Garšīgi! Šie ir pirmie rullīši, kas lido no mūsu svētku galda! Un tas ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams! Un vienkārši ideāls kā uzkoda! ES iesaku!
Lai pagatavotu šādu rullīti, mums būs nepieciešams plāns lavašs, to tagad var iegādāties jebkurā veikalā. Bet lavašu man labāk patīk ņemt no maizes ceptuves, tas ir blīvāks un daudz garšīgāks! Uzklāju uz galda pārtikas plēvi un uzlieku tai virsū pirmo lavaša loksni.
Tad es ņemu lielu ķekaru dilles vai arī jūs varat paņemt zaļos sīpolus un tos smalki sakapāt.
Tad ņemu 150 gramus majonēzes, ielieku dziļā bļodā un ieberu tajā zaļumus.
Zaļumus labi samaisu ar majonēzi un plānā kārtiņā (pusi masas) smērēju virsū lavašam, izklājot pa visu virsmu.
Tālāk ņemu 150-200 gramus siera (jebkurš siers pēc garšas, man garšo ciets) un sarīvē uz rupjās rīves.
Uzkaisu pusi siera virsū ar majonēzi un zaļumiem ieziestajai lavašu. Izklājiet sieru vienmērīgā kārtā.
Lasi vēl: Tagad es nekad nepērku saldējumu: 10 minūtes – un “Saldējums” tāpat kā veikalā (lētāk un pat bez saldējuma aparāta un bez ledus kubiņiem, es dalos ar recepti)
Tad ņemu 200 gramus krabju nūjiņas un sarīvēju uz rupjās rīves, var sagriezt pavisam mazos kubiņos.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Mans vīrs “aizmirsa” par manu dzimšanas dienu un devās pie drauga; es palutināju sevi ar greznu spa, par to samaksājot ar viņa kredītkarti
- Miljonārs man kā piecu bērnu mātei uzdāvināja māju – kad iegāju iekšā un izlasīju atstāto zīmīti, es sāku aizdomāties
- Ko nevajadzētu darīt 16. decembrī, pretējā gadījumā laime un labklājība var pamest jūsu mājas: tautas zīmes Vēja dienai
- Dabas pētnieks Ilmārs Tīrmanis brīdina latviešus: ”Ja sākāt, tad nedrīkst to pārtraukt līdz pat pavasarim”
- Kad gribas kaut ko vieglu, bet īpaši gardu, ņemu vistas fileju un jau pēc 10 minūtēm ceļu galdā svinīgu Jaungada uzkodu, kas garšo visiem
- Meteorologs Toms Bricis maina līdzšinējās prognozes par laika apstākļiem svētku nedēļā: atklāj, cik zemu noslīdēs temperatūra















